Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szobafestő

A szobafestő feladata: Minden szobafestő számára kihívás, minden új megbízás. A szobafestők, minden esetben a legjobb tudásuk szerint járnak el a szolgáltatás kivitelezésekor! Nagyon fontos számukra az előzetes helyszíni felmérés, a fix ötletek, elképzelések figyelembe vétele. Mindig, minden esetben a precíz, pontos munkavégzésre való törekedés! Egy szoba festése, nagyon egyszerű dolgonak tűnik, azonban mégsem olyan egyszerű művelet, mint ahogy az elképzeljük. Nagyon sok szempontot kell figyelembe venni, hogy a munka végeztével tökéletes képet kaphassunk! Nem mindegy, a henger minősége, mérete. Nem mindegy, hogy milyen falra, milyen festéket használunk, és még sorolhatnánk a teendőket, a figyelmen kivül nem hagyandó dolgokat! Ha megbízható szobafestőt választunk, akkor nincs félnivalónk!

 

Ismerkedjen meg tevékenységeinkkel, melyek között szerepel a szobafestés, mázolás, tapétázás, illetve a belső átalakítások is! Több, mint 12 éves tapasztalattal rendlekezünk ezen a téren! Mindig is nagyon fontos volt számunkra, hogy tökéletes, és minőségi munkát biztosítsunk kedves ügyfeleink számára, és ehhez a mai napig tartjuk magunkat!

 

A szobafestő teendői közé tartoznak az előkészítő munkák, melyek között szerepel a padlóburkolatok védelme, vagyis fedése a festés megkezdése előtt, illetve a bútorok fóliázása is, természetesen, ezt igény esetén teljesítjük is!

 

A következő feladat, az alapozó munka, mely nagyon nagy figyelmet igényel, hiszen ezen folyamat tökéletes kivitelezése esetén láthatjuk csak a tökéletes képet melyet várunk. Az előkészítő feladatok közé tartozik: a glettelés, a gépi csiszolás. Erre azért van szükség, mert a falon keletkezett hibákat, gyönyörűen fedi, és ez által sima, és egyenletes összkép alakítható ki.

 

Ha előkészítettük a terepet, vagyis végeztünk az előkészítő munkálatokkal, akkor a szobafestő követekező feladata a szobafestés lesz! A szobafestő általában már a kikevert színnel dolgozik, az elképzelések szerint kialakítja a szoba színét.

Ez, mind, mind, nagyon egyszerűnek tünhet, mégis azt kell mondanom, hogy szobafestő segítsége nélkül, semmiképpen ne próbálkozzunk falfestéssel.

 

Szobafestő vállalkozásunk már nagyon sok éve működik! Nagyon fontos számunkra, hogy kedvező árakat biztosítsunk, minden kedves ügyfelünk számára, a pontos, precíz munka mellett! Keressen fel minket mielőbb, amennyiben felújítási szándékai lennének! Mi, mindig készséggel állunk az Ön rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal!