Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szobafestés

Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal! A szobafestés, és mázolás, tapétázás, és a belső átalakítások terén állunk szíves rendelkezésére! Nagyon fontos számunkra, hogy nem csak a szobafestés terén, minden területen kimagaslót nyújtsunk az Ön számára!


Már nagyon sok éve, hogy a szobafestés a fő profilunkat tarkítja. A sok év alatt, volt időnk kitapasztalni, a mindenkori igényeket, és mindig a tökéletes munkavégzést biztosítani, melyhez a mai napig tartjuk magunkat! A szobafestés, nagyon összetett munkafolyamat, melyet érdemes mindenképpen szakemberre bízni! Mivel nagyon aprólékos munkáról beszélünk, több részre kell bontanunk!

Az első és lefontosabb, a helyszíni felmérés, melyet a szobafestő végez. Majd a színek kiválasztása, a mintázat, a kivitelezés megbeszélése, illetve időpont egyeztetés!


Az első és legfontosabb munkafolyamat, az előkészületek elvégzése, melyet igény szerint, mi is biztosítani tudunk az Ön számára. Az előkészületi munka folyamatok között megtalálható a padlóburkolatok fedése, védelme, illetve a bútorok fóliázása.


Nagyon fontos, hogy tudjuk, hogy minden esetben szükség van, alapozó munkavégzésre, ami nem takar mást, mint a glettelést. Nagyon sok esetben hiszik azt az emberek, hogy egy falfestés csak abból áll, hogy lefestjük a falat. Ez így sajnos nem igaz! Fontos az alapozó munkavégzés, hiszen az évek alatt, keletkezhet falrepedés, előfordulhat, hogy valamilyen bútorral leverjük a falat, és ahhoz, hogy a szobafestés tökéletesen sikerüljön, mindezt el kell tüntetni. A glettelés után következik a csiszolás, vagyis a falak egyenletessé tétele.


Ha ezzel is megvagyunk, akkor a következő lépés, már a falfestés, melyet a szobafestő a legjobb tudása szerint fog kivitelezni az Ön számára! A szobafestés, nem olyan könnyű munka, mint ahogy azt sokan, laikusként elképzelik! Ha szeretnénk, hogy hosszú távon tökéletes legyen az összkép otthonunkban, akkor bizony szakember segítségét kell kérnünk!


Célunk, hogy minőségi szobafestés mellett, nagyon kedvező árakat biztosíthassunk az Ön számára! Ha kérdés merült fel Önben, keressen fel minket telefonon, vagy akár e-mail-ben, mi mindig készséggel állunk az Ön rendelkezésére! Kérjen ár ajánlatot, és mi tökéletessé varázsoljuk otthonát! Bízza ránk a szobafestést! Nem fogunk csalódást okozni!